Despre noi


 

 

poza dj Horia

poza Dj Markus

 De ce Markus-Sound-Events?

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Fie ca ai nunta , botez , cununie, petrecere sau conferinta, fie ca esti persoana fizica sau firma, echipa Markus Sound Events itLogo Markusi poate veni in intampinare cu servicii de calitate, echipamente profesionale si de ultima generatie, schele de lumini, instalatii de lumini si de fum.

.

In ultimii ani, pe piata de servicii sonorizari, au aparut multi amatori cu nici un fel cultura muzicala sau cu echipamente de proasta calitate. Nu alegeti sa stricati unul din cele mai frumoase evenimente din viata pentru cativa bani in minus.Echipa Markus-Sound-Events se bazeaza pe o investitie de peste 46.000 Euro in echipamente audio, schele, efecte lumini, efecte de fum si baloane si poate face fata oricarui tip de eveniment, la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Avem experienta de peste 10 ani si peste 500 de evenimente.Pentru detalii despre echipamentele noastre accesati sectiunea Echipamente.

 • Echipa noastra de DJ ofera consiliere in alegerea pachetului care sa se plieze perfect cerintelor dumneavoastra.

 • Ne deplasam oriunde pe teritoriul Romaniei si avem experienta la evenimente in toate colturile tarii, deci daca aveti invitati din diferite zone, cu siguranta se vor simti ca acasa.

 • Lucram pe principiul “primul-venit, primul-servit” si recomandam sa va rezervati evenimentul cat mai din timp, intrucat am avut situatii in care am contractat petreceri chiar si cu trei ani in avans.

 • Asiguram de asemenea inchirierea echipamentelor noastre, impreuna cu un sunetist care va asigura reusita evenimentului dumneavoastra.

 • Serviciile oferite de echipa Markus-Sound-Events sunt complete, respectiv transportul echipamentelor la locatia stabilita, instalarea si dezinstalaraea acestora, prezenta pe toata durata evenimentului, si reduceri la evenimentele viitoare.

 •  Detinem autorizatii pentru prestarea de evenimente fie ea nunta , botez, petrecere , cununie, conferinta ori eveniment in aer liber.

 • “Seriozitate” este cuvantul care ne caracterizeaza si nu facem rabat la calitate indiferent de natura evenimentului.

 • Nu servim niciodata bauturi alcoolice si venim imbracati decent si in ton cu natura evenimentului

 •  Suntem vorbitori de limbi straine si ne putem adapta si la public de peste hotare, avand experienta la multe evenimente asemanatoare.

 • In experinta acumulata in decursul anilor am avut contact cu italieni, nemti, olandezi, francezi, americani, spanioli, maghiari, croati, libanezi, senegalezi si arabi, deci daca aveti invitati din alte tari, cu siguranta ii vom face sa isi aduca aminte cu placere evenimentul d-voastra.

 • Printre localitatile in care am desfasurat evenimente amintim: Brasov, Bucuresti, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Calarasi, Sibiu, Fagaras,,Poiana Brasov, Gheorghieni, Codlea, Rasnov, Sinaia, Busteni, Predeal, Toplita, Sighisoara, Mogosoaia, Buftea, Ploiesti, Pitesti, Ramnicu Valcea si multe altele.

Lasati-va pe mana unor profesionisti care ajutati de cele mai bune echipamente va vor transforma evenimentul intr-unul de neuitat!

Daca v-am convins vizitati sectiunea CONTACT.

 

STATS

10+

ANI DE EXPERIENTA

300+

EVENIMENTE LA ACTIV

15000+

MELODII IN PLAYLIST

500+

CLIENTI MULTUMITI
TOP UA-113471330-1