Oferta


text preturi

 

Toate pachetele de servicii, incepand cu cel de baza cuprind sonorizare de minim 1000 W pana la 7000 w reali, pachet lumini(baza/complex), microfoane wirelles si cu fir, consola de mixat Pioneer/Numark, 2 mixere, crossover, procesor de sunet, procesor de efecte, pupitru Dj.

Daca v-am convins vizitati sectiunea CONTACT.

 

Masina de fum greu cu gheata carbonica & artificii wireless

Foloseste gheata corbonica de cea mai buna calitate

!!!Folosim gheata de cea mai buna calitate care nu este toxica si nu da senzatie de inec. Acest pachet se poate oferi separat,impreuna cu o persoana autorizata din partea noastra sau impreuna cu un pachet muzica-Dj, caz in care se face un discount. Avem mai multe masini pe stoc. Comandati acum!!!

Lumini arhitecturale

Pentru ca evenimentul tau sa fie cu totul deosebit opteaza pentru luminile arhitecturale. Folosim lumini profesionale cu telecomanda care prin iluminarea peretilor incaperii, creaza o ambianta de poveste. Ele pot oferi o paleta larga de culori ca rosu, verde, albastru, violet, galben.

Masina de balonase sapun

Indicata in special la dansurile in doi

Este o varianta foarte accesibila care creaza un efect deosebit indiferent de natura evenimentului. !!! Folosim un lichid profesional care nu pateaza si odata ce a atins podeaua se usuca (nu exista posibilitatea de alunecare).

Masina de Fum Clasic

Se poate oferi gratuit la nunta sau evenimente de avengura mai mare

Prin efectul care il creaza atrage dansatorii pe ring iar luminile dau efect deosebit in combinatie cu masina de fum. !!! Folosim doar lichide profesionale bazate pe apa care nu sunt toxice si nu dau senzatie de inec.

Sonorizare de calitate

Pachete audio de la 1000w la 7000W

Toate echipamentele audio pe care le detinem sunt de ultima generatie.Folosim sunet de la Dynacord, JBL, MAG si GEMINI. Pentru o fideliate deosebita, la toate evenimentele folosim processor de sunet, doua mixere iar la evenimentele de anvergura medie-mare, folosim crossover si subwoofere pentru a separa sunetele inalte si medii de cele joase.Putem sonorizara de la cel mai mic eveniment pana la concerte/evenimente in aer liber.

Moving head-uri

Lumini cu cap miscator profesionale

Detinem moving head-uri profesionale bazate pe tehnologia led care garanteaza functionarea pe toata durata evenimentului fara a fi nevoie de pauze de racire.

Scanere LED de mare putere

Efect miscator bazat pe tehnologia LED

Detinem Scanere profesionale de mare putere cu multe forme si culori, bazate pe tehnologia led care pot functiona pe toata durata evenimentului fara a fi nevoie de pauze de racire.

Pachet FULL OPTIONS

Un pachet complex care cuprinde toate efectele

cuprinde: Sonorizare Profesionala care sa acopere intreaga sala, consola profesionala de mixat, 2 mixere, procesor de sunet,masina de fum greu cu gheata carbonica, gheata carbonica in pahare, masina de balonase sapun, lumini arhitecturale, artificii wireless la primul dans, masina de fum de tip ceata, schela lumini cu efecte profesionale, prezenta Dj-ului pe toata durata petrecerii. Pachetul complex poate fi configurat dupa cerintele clientului.

TOP UA-113471330-1