Fum Greu cu gheata carbonica Brasov


        Atat in cadrul evenimentelor mondene dar mai ales ca element de decor in cadrul organizarii unei nunti de succes, fumul greu pe ringul de dans a devenit un efect de neinlocuit.

         In momentul deschiderii serii cu valsul mirilor, patura de fum ca de poveste ce va invalui ringul si dansul celor doi parca plutind pe un nor vor face ca dragostea si emotia momentului sa copleseasca audienta .

          Este cel mai urmarit, filmat si fotografiat moment din desfasurarea unei nunti si folosind efectul de fum greu cu gheata carbonica va deveni cu siguranta imaginea de referinta in amintirea oricarui invitat.

          Ce este de fapt fumul greu? O masina speciala care foloseste apa fierbinte in combinatie cu gheata carbonica (gheata uscata, en. dry-ice) va genera un abur condensat pe moleculele de dioxid de carbon mai grele ca aerul, formand o patura de ceata densa ce va curge la nivelul pardoselii fara sa se ridice. Totul este non-toxic, fara miros si nu lasa urme. Fumul pur si simplu dispare inainte de a se ridica, prindisiparea umiditatii in volumul de aer existent.

sursa www.dioxid.ro

TOP UA-113471330-1